Egészség, életmód


Fertőzések ellen olajfalevél préslé Ausztráliából

Az olajfalevél képes a fertőzések gyógyítására, az általános egészségi állapot javítására, a keringési rendszer megóvására.

Pasztörizálatlan + szüretlen almaecet infók és rendelés

A Comvita almaecet pasztörizálatlan és szüretlen, azaz a legtermészetesebb és leghatékonyabb formában biztosítja az előnyöket.

Ezüst kolloid fogyasztás tippek embereknek és állatoknak

Az aranykolloid és ezüst kolloid alkalmazása ősi módszer. Évezredekkel ezelőtt is használták ezeket a nemesfémeket betegségek ellen.

Mannavita méhkenyér, egyenesen a kaptárból

A Mannavita méhkenyér 100%-ban természetes egészségvédő és fiatalító hatású szuperélelmiszer.

A yerba mate pozitív hatásai az egészségünkre

A mate tea serkenti az immunrendszer működését. Ez a benne lévő szaponinoknak köszönhető, melyek fokozzák a védekezőképességet a fertőzésekkel szemben.

Mannavita graviola gyümölcsvelő

Mannavita graviola gyümölcsvelő rendelése regisztrálás nélkül 1 perc alatt! A graviola gyümölcslé számtalan kutatás által igazoltan antivirális és antibakteriális, illetve erős antioxidáns hatású.

Biocom Grapefruitmag cseppek rendelése

A csodálatos grapefruitmag kivonat és amire használható ide kattintva! Tudjon meg mindent az Ökonet grapefruitmag cseppekről és arról, hogy miként segíthet Önnek is!

Természetes étvágycsökkentők

A természetes étvágycsökkentő hatású készítmények biztonságos módszert jelentenek a fogyókúrázóknak a legnagyobb probléma megoldásához.