Elektronika


Energiatakarékos MR16 LED spot izzó halogén fényforrás helyett

Még ma is sok helyen találkozni MR16-os spot halogénizzókkal. Ezek legfőbb hátránya a jelentős hőtermelés, illetve az ezzel járó rövidebb élettartam.

Borhűtő

A bor csak hűtve jó. A borhűtő segít Önnek ebben. Hányszor gondolt már rá, milyen jó lenne egy borhűtő, mert nem volt a közelben hűtő? Most megteheti, amire mindig is vágyott.

Villanyszerelő szakember

Villamosság nélkül a XXI. századi ember már szinte el sem tudja képzelni az életét.

LED szallagok autókba, buszokba

Autóbuszokban, kisbuszokban, személyszállító járművekben, kocsikban - autókban, dekorációs fényként pedig motorokon is egyre gyakrabban feltűnnek a led szalagok.

DVD rendelés

Mindig is gondot okozott önnek rátalálni a megfelelő szolgáltatásra amely a legalkalmasabb a DVD rendelésre?

Távirányítók

Profi LCD tartó és távirányító nagy választékban - ár/érték arányban a legjobb magyarországi árakon! Olcsó, akár ingyenes házhozszállítás. Áruházunkban jelenleg utánvételes fizetésre can lehetőség.

Minőségi termékek a Prémium Markettől

Ha minőségi, magas színvonalú, a legújabb technikával kifejlesztett termékeket keres, látogasson el a Prémium Market Webáruház oldalára.

TV javítás

A Multiset TV szerelő gárdája bármilyen márkájú plazma, LCD és hagyományos TV-t, plazma és LCD monitort, asztali DVD lejátszót, hi-fi-t és egyéb szórakoztató-elektronikai terméket javít meg Budapesten