Kultúra, művészet


Portré rajzolás fényképről

Engedje meg, hogy pár mondatban ismertessem az Art Profession elnevezésű vállalkozásunkat. Művészi rajzok készítésével foglalkozunk amelyeket küldött fénykép alapján rajzolunk meg.

Múzeumok, kiállítótermek: a különleges rendezvényhelyszín

Hogyan és miért szervezzünk esküvőt, rendezvényt, termékbemutatót múzeumokban, kiállítótermekben? Miért is válasszuk a hagyományos helyszínek helyett a kultúra fellegvárait eseményünk helyszínéül?

Tűz és UV zsonglőr csapat

Tűzzsonglőrök nélkül egyik fesztivál éjszakai programja sem teljes. A Tűzfészek Társulat 2002 óta akrobatikus tűzzsonglőr előadásokkal szórakoztat.

Kiállítás

A Murder egy olyan kiállítás, amit mindenkinek látnia kell, aki szereti a megdöbbentő és páratlan látnivalókat, aki igazi élményekkel szeretne gazdagodni.

Láthatatlan nyomon krimi

Szereted a jó krimiket? Mit szólnál egy igazi magyar krimihez? Ez a frissen megjelent regény Budapest utcáin nyomozva juttatja el magándetektívünket a megoldáshoz.

Idézetek

Idézetek után kutat a neten, mert közeledik az esküvője és meghívójára a legszebb idézetet szeretné megtalálni? Minden számára fontos egy ilyen nap, hiszen erre még unokáink is emlékezni fognak.

Szülinapi köszöntések, idézetek

Ha köszönteni szeretnéd szülinapjukon haverjaidat, szüleidet, szerelmedet, akkor nem kell mást csinálnod, mint ellátogatni a Szülinapi versek, idézetek honlapra.

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek válogatott, minden nap frissülő gyűjteménye. Ha neked is van saját honlapod, ott is megjeleníthetsz idézeteket az ingyenesen elérhető idézetes script segítségével.