Oktatás, tanfolyam


Jógaoktató képzés, tanfolyam Budapest 12. kerületében

A jóga tanfolyam célja, hogy a hallgatók közelebbről is megismerkedjenek a dinamikus jógairányzatokkal, és ezt a tudást alkalmazni tudják.

Bankok működése

Mostanában nagyon alacsonyak a kamatok? Megfelelő befektetési lehetőséget nehéz találni? Kockáztatni sem akarod a kelleténél jobban a tőkédet?

Sikeres tengeri hajós vizsga

A sikeres tengeri hajós vizsgához nem kell olyan szintű nyelvtudás, mint ahogy az ön elképzeli. A tanfolyam elvégzése alatt, szinte teljesen elsajátítható a nyelvezet.

Tőzsdéből milliomos

Ha tőzsdei kereskedéssel foglalkozol, vagy tervezed, hogy foglalkozni fogsz, akkor biztosan jártál már méregdrága tőzsdetanfolyamon, vagy előbb-utóbb beleszaladsz egybe. Mi ezzel a probléma?

Pénzügyi hatósági képzés

Az IBF Master Center Kft, mint akkreditált felnőttképzési cég színvonalas hatósági képzéssel, és tréningekkel, mint vezetői tréning csapatépítő tréning, vagy kommunikációs trénig, vár

Hegesztő tanfolyam

Piacképes tanfolyamot indítunk az ország területén az összes nagyobb városban. OKJ hegesztő képzés biztos megélhetést garantál az Ön és családja számára.

Villanyszerelő képzés

A külföldön szerencsét próbáló magyarok szinte egytől-egyig megbecsült dolgozói, valamely vállalkozásnak.

Sminktanfolyam

Figyelembe vették az arc adottságait és kezdték nem csak a divatot követni, de azt is figyelni, hogy az arc formájához mi illik a leginkább.