Sport


Gyere aikido edzésre!

Az aikido japánból származó harcművészet, mely azt tanítja, hogyan védekezzünk, illetve vezessük vissza az ellenfél támadását a taktika segítségével.

Minden nap thai box, muay thai!

Nincs kedved sportolni? Úgyis jön a tavasz és a nyár, valahogy ki kell nézni. Ha még a küzdősportokat is szereted, akkor érdemes kipróbálni egy thai box, muay thai edzést.

Lovaglás Zsámbékon

Hogy állsz a lovaglással? Még nem próbáltad? Itt az idő! Zsámbékon a lovardában megtanítanak. Utána majd együtt mehetünk a környékre tereplovaglásra, amit már nagyon szeretnék kipróbálni.

Olimpia

Arról biztosan hallottál, hogy 2012-ben a nyári olimpia a nagy-britanniai londonban kerül megszervezésre, de arról van-e valami tudomásod,

Futás

A futás nem csupán egészségre és állóképességre gyakorolt hatás miatt javasolt sportág, hanem azért is, mert az Ön számára megfelelő futóverseny kiválasztásával próbára teheti kitartását, és fejlődésé

Kondigép

Kondigép otthoni használatra! Vásároljon multi funkciós kondigépet otthonába és mozgassa meg izmait! Nézzen be webáruházunkba és válogasson a számos elsőrendű termék közül.

Sárkány eregetés, papír-, paplan- és trükksárkányok

Magyarország egyik vezető sárkányozással foglalkozó weboldala a kites.hu.

Vogel Noot sárkányhajó csapat

Egy mosonmagyaróvári amatőr sárkányhajó csapat oldala. Itt megismerheted a sárkányhajózás múltját jelenét, és magát a sportágat. Megnézheted a csapatunkról készült képeket, videókat. Fórumunkon pedig megoszthatod velünk gondolataidat véleményedet. De üzenhetsz is nekünk.