Szépségápolás


Karikás szem kezelés szemránckezelővel

Karikás szemre szemránckezelő többféle létezik. Az üzletek polcain és a szépségszalonokban se szeri, se száma a különböző termékeknek és eljárásoknak.

Plasztikai sebészet Budapesten

Nincs megelégedve a kebleivel vagy a szülés után bőrfelesleg van a hasán? Nem kell tovább kutatnai plasztikai sebész után.

Hajújraépítő

A hajújraépítő balzsam vagy sampon igazán jót tesz az Ön hajával, mesterfodrászok ajánlják az Ön figyelmébe. A JOICO termékcsalád kínálatában megtalálható a hajújraépítők egynéhány változata.

Hajmegújító

Amennyiben neked is hajmegújító készítmények kellenének, akkor keress bátran minket. Az embereknek többnyire fontos a külső, amelyben komoly szerepet kap az, hogy milyen a hajviseletünk.

A póthaj ápolás igen fontos!

Ha hajhosszabbításod van, nem szabad megfeledkezni a megfelelő hajápolásról, ha tartósan és problémamentesen szeretnéd viselni hajpótlásod.

18.kerület kozmetika

Nagyon sok kozmetika szalon nyitott ki az utóbbi időben, de nagyon kevesen végeznek igazi profi munkát. Nézz utána a 18.

Mitesszerek kezelése.

A mitesszerek a tág pólusokban keletkeznek a belekerült szennyeződések miatt.

Lábápolás a Scholl termékeivel

Különböző bőrkeményedést puhító és a repedezett bőrt ápoló hidratáló krémek, balzsamok és gélek egyaránt megtalálhatók a Plantágó online patika kínálatában.