játék


Lányos játékok

A kislányok sokszor olyan flash gameket keresnek az interneten, amik kimondottan lányos játékok. Ezek lehetnek divattal, főzéssel vagy babázással kapcsolatos játékok, de sok más kategória is létezik.

Online ügyességi játékok

Szereted az olyan játékokat, melyek letesztelik, hogy mennyire is vagy ügyes? Szeretnél egy oldalt, ahol érdekes és jó játékokkal játszhatsz?

Gyerekjátékok

A gyermeki fantázia csodákra képes. Szabadon szárnyal játék közben. Nincsenek számára határok, akadályok, sem lehetetlen. Tanul, felkészül az életre. Teszi mindezt öntudatlanul.

Ingyenjátszol.hu – Ingyen játék gyűjtemény

Az ingyenjatszol.hu oldalon olyan online játékokat találhatsz, melyeket magyar leírással teszünk fel az oldalon, ingyen játszhatsz velük, és még csak regisztrálnod sem kell hozzá.

Jó flash játékok gyűjteménye

Jó flash játékokat kerestem, hogy a gyereket tíz percre lekössem. Így akadtam erre az oldalra.

Frpg

Szereted az frpg játékokat? Akkor nem kell mást tenned, mint hogy megtekinted oldalunkat és regisztrálsz. Egy új világ, izgalmas kalandok és remek emberek várnak rád itt.

Motoros játékok fiúknak

Kedveled a téli kihívásokat a motor versenyeknél? Látogass el honlapunkra, ahol motoros játékok gyűjteményünk már vár rád!

jatek-ingyen.net

Nagyon sok olyan embert ismerek, akik azt gondolják, hogy a játékok a különféle számítógépes játékok, egyáltalán nem használnak, a gyerekeknek sokkal inkább ártanak.

Tartalom átvétel