oktatás


Hegesztő tanfolyam

Piacképes tanfolyamot indítunk az ország területén az összes nagyobb városban. OKJ hegesztő képzés biztos megélhetést garantál az Ön és családja számára.

Tanulásból sosem elég! A blog is ezzel foglalkozik

A tanulás teljes életünket végig kíséri, ezért érdemes alaposan körbejárni a lehetőségeket. Jó pap is holtig… blog az oktatás széles témaköréről ad tudnivalót.

Villanyszerelő képzés

A külföldön szerencsét próbáló magyarok szinte egytől-egyig megbecsült dolgozói, valamely vállalkozásnak.

Vagyonőr képzés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatorientáltságra, vagyis a megfelelő tudás birtokában – amit az elméleti órák keretében fognak megtanulni – gyakorlatba ültetik mindazt, amit elsajátítottak.

Gyógymasszőr képzés

Érdekel a masszázs világa? Szeretnéd megtanulni profi szinten a szakma fortélyait? Nemcsak hátsimogatásra, hanem a masszázs anatómiai és hosszútávú jótékony hatásaira is kíváncsi vagy?

GKI tanfolyam

Szeretnél személyszállító gépkocsi vezetni vagy áruszállítóval furikázni országszerte? Akkor lépj fel az oldalunkra, mert itt megszerezheted a kellő vezetői jogosítványt!

Alkalmazott stratégia eredménye

Sokan dolgoznak azon, hogy az életüket anyagilag biztos alapokra helyezzék. Ennek elérése manapság nagyon nehéz és a lehetőségek is korlátozottak.

Matek érettségi felkészítés videókkal

Matematika érettségi felkészítést és pótvizsga felkészítést, valamint általános oktatást és korrepetálást kínálunk középiskolás diákok számára.

Tartalom átvétel