Antioxidánsokat és gyógygomba kivonatokat tartalmazó multivitamin kutyáknak és macskáknak


Csakúgy, mint nekünk, a kutyáknak és a macskáknak is szüksége van természetes vitaminokra.

A kutya és macska tápláléka általában nyers vagy feldolgozott húsból, és száraz eledelből áll, ami sok esetben nem fedezi a napi vitamin és ásványi anyag szükségletüket. Ennek különböző jelei lehetnek, mint például a fénytelen szőrzet, bőrszárazsággal járó viszketés, vagy a mozgékonyság csökkenése.

Kedvenceink hajlamosak arra, hogy megszokjanak egy étrendet, így sok esetben táplálékváltással nem kivitelezhető a megfelelő vitaminpótlás. Ilyen esetben mindenképp ajánlott megfontolni valamilyen kutya vagy macska vitamin készítmény adagolását. A komplex multivitamin eledel kiegészítők hozzásegítik kedvencünket, hogy minden szükséges vitamint magukhoz vegyenek.

A piacon egyedülálló összetételű Multivit mega c komplex kutya és macska multivitamin speciális, 100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően hatékony immunerősítő. A kifejezetten kutyáknak és macskáknak kifejlesztett vitamin készítmény segít a betegségek megelőzésében, és a már kialakult betegségből való lábadozási idő csökkentésében.

Ha fontos önnek is kedvence egészsége, tekintse meg a részletes termékleírást a weboldalon!

Honlap: Antioxidánsokat és gyógygomba kivonatokat tartalmazó multivitamin kutyáknak és macskáknak (https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/multivit-mega-c-komplex/)