Mi kerüljön a „sürgősségi csomagba”?


A költöztetést követően legtöbben igyekszünk mihamarabb kicsomagolni minden szükséges ruhadarabot és eszközt. Az egész napos rohangálás és szervezés mellett azonban erre legtöbbször már nincsen energiánk. Ha nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy több napos szabadságot is ki tudunk venni a költözésre, akkor fontos, hogy előre összekészítsünk olyan holmikat, melyekre a költöztetés estéjén, valamint az azt követő egy-két napban szükségünk lehet.
Nem csak a munkahelyre alkalmas ruházatra gondolunk, hanem olyan higiéniai eszközökre is, mint a fogkefe, fogkrém, tusfürdő, törülköző, vagy a hálóruha. Érdemes a telefont töltőre, vagy a laptop-hoz használatos eszközökre is gondolnunk, hiszen napjainkban a világhálót gyakran egy-két napra sem tudjuk nélkülözni.
Ne feledkezzünk meg a gyermekek számára azonnal otthonos környezetet teremtő szőrmeállatokról, játékokról, de a kutya etetőtálkája és fekhelye is hasznos, ha kéznél vannak. Bár a költöztetés estéjén legtöbben a pizza rendelés kényelme mellett döntünk, de evőeszközök, néhány tányér és bögre is jól jönnek az első estén. Az összeállított „sürgősségi csomagba” kerüljenek bele mindazok a dolgok, melyeket egy szokásos estén és reggelen általában nem tudunk nélkülözni. Gondolja át alaposan, mire lesz szüksége, s akár listaírással is tegyen a megfelelő szervezettség érdekében!

Honlap: Mi kerüljön a „sürgősségi csomagba”? (http://koltoztetes-szallitas.com/olcso-nemzetkozi-koltoztetes/)