Egészség, életmód


A masszázs hatásai

A masszázsnak köszönhetően jótékony biológiai folyamatok indulnak be. Hatására fokozódik a vérkeringés az anyagcsere és szabályozza a vérnyomást.

Fertőzések ellen olajfalevél préslé Ausztráliából

Az olajfalevél képes a fertőzések gyógyítására, az általános egészségi állapot javítására, a keringési rendszer megóvására.

Pasztörizálatlan + szüretlen almaecet infók és rendelés

A Comvita almaecet pasztörizálatlan és szüretlen, azaz a legtermészetesebb és leghatékonyabb formában biztosítja az előnyöket.

Ezüst kolloid fogyasztás tippek embereknek és állatoknak

Az aranykolloid és ezüst kolloid alkalmazása ősi módszer. Évezredekkel ezelőtt is használták ezeket a nemesfémeket betegségek ellen.

Mannavita méhkenyér, egyenesen a kaptárból

A Mannavita méhkenyér 100%-ban természetes egészségvédő és fiatalító hatású szuperélelmiszer.

Mannavita graviola gyümölcsvelő

Mannavita graviola gyümölcsvelő rendelése regisztrálás nélkül 1 perc alatt! A graviola gyümölcslé számtalan kutatás által igazoltan antivirális és antibakteriális, illetve erős antioxidáns hatású.

Biocom Grapefruitmag cseppek rendelése

A csodálatos grapefruitmag kivonat és amire használható ide kattintva! Tudjon meg mindent az Ökonet grapefruitmag cseppekről és arról, hogy miként segíthet Önnek is!

Videók a goji gyümölcslé pozitív hatásairól

A goji bogyó elképesztő mennyiségű és minőségű tápanyagot tartalmaz, ezért ezekben az esetekben érdemes goji levet fogyasztani: gyenge immunitás, fáradékonyság, levertség, emésztési problémák, májbete