Fuvarozás, szállítás


Olcsó költöztetés és tehertaxi az S-Transporttal

Gyors, pontos és kedvező árú költöztetés országszerte. A Servitius Transport lakossági és céges megrendeléseknek is eleget tesz, a lehető legmagasabb színvonalon.

Érdekességek

Bizonyára te is tapasztaltad, hogy mennyire nehéz jó parkolóhelyet szerezni, ha a repülőtérhez közel akarsz megállni kocsiddal.

Nemzetközi fuvarozás olajozottan

A nemzetközi költöztetés profi szaktanácsadója, és kivitelezője a Franko Teher már 23 éves költöztetési múlttal vállalja a külföldre költözés kivitelezését.

Költöztetés gond nélkül

Sok ember életében bekövetkezik, hogy egyszer vagy akár többször életében költözik. A sok aprólékos munka, csomagolások, rakodások, szállítás nehézségei sokszor megkeserítik az eseményt.

Webeye műholdas járművetés

Váltson, ha nem megfelelő az eddigi GPS járműkövetési rendszere. A járműkövetésben egyedülálló rendszert fejlesztett ki a Lambda-Com csoport, amely segíti a szállítmányozás hatékonyabbá tételét.

Dobozos és raklapos áruk szállítása

Dobozos vagy raklapos árut kellene elszállítani? Bízza ránk az ilyen jellegű áruszállítást. Vállaljuk eseti vagy rendszeres áruszállítási feladatok elvégzését belföldre és külföldre is.

Virágfutár

Gyors virágfutárt keresel, aki rövid időn kiszállítja a küldeményt? Ne keress tovább, hiszen már meg is találtad! Látogass el internetes oldalunkra, ahol a legszebb virágok közül választhatsz.

Költöztetés

Szeretné nagyjából felmérni, hogy körülbelül mennyibe is fog kerülni a költöztetési folyamata és hogy mennyi pénzt kell előre félretegyen erre a munkálatra?