Kultúra, művészet


Alim Adilov eladó festményei

Az Üzbegisztán fővárosából, Taskentből származó festőművész 1993-ban telepedett le Hazánkban, ezt követően rövid idő alatt népszerűvé vált a szakma, és a művészetet szerető közönség körében.

Portré rajzolás fényképről

Engedje meg, hogy pár mondatban ismertessem az Art Profession elnevezésű vállalkozásunkat. Művészi rajzok készítésével foglalkozunk amelyeket küldött fénykép alapján rajzolunk meg.

Múzeumok, kiállítótermek: a különleges rendezvényhelyszín

Hogyan és miért szervezzünk esküvőt, rendezvényt, termékbemutatót múzeumokban, kiállítótermekben? Miért is válasszuk a hagyományos helyszínek helyett a kultúra fellegvárait eseményünk helyszínéül?

Tűz és UV zsonglőr csapat

Tűzzsonglőrök nélkül egyik fesztivál éjszakai programja sem teljes. A Tűzfészek Társulat 2002 óta akrobatikus tűzzsonglőr előadásokkal szórakoztat.

Láthatatlan nyomon krimi

Szereted a jó krimiket? Mit szólnál egy igazi magyar krimihez? Ez a frissen megjelent regény Budapest utcáin nyomozva juttatja el magándetektívünket a megoldáshoz.

Idézetek

Idézetek után kutat a neten, mert közeledik az esküvője és meghívójára a legszebb idézetet szeretné megtalálni? Minden számára fontos egy ilyen nap, hiszen erre még unokáink is emlékezni fognak.

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek válogatott, minden nap frissülő gyűjteménye. Ha neked is van saját honlapod, ott is megjeleníthetsz idézeteket az ingyenesen elérhető idézetes script segítségével.

Bölcsességek az alkotásokban

Bölcsességek már régóta felfedezhetők a művészek alkotásaiban.