Mobil, PDA


Az iPhone szerviz már mobilok javítását is vállalja.

iPhone Doki az iPhone szervíz. Új szolgáltatásokkal bővítette üzleteinek kínálatát. Számos kiegészítő és tartozék kapható iPhone-hoz és mobiltelefonhoz egyaránt.

Mobil Kiegészítők - Mobiltelefon tartozékok

Egy webáruház ahol minden fajta mobiltelefon tartozékot megtalálsz készülékedre. Akkumulátor, tok, fólia és adatkábelek egyaránt megtalálhatóak a webáruházunkban.

Mobiltelefon és GSM tartozékok

Ujmobiltelefon.hu: Kártyafüggetlen mobiltelefonok és kiegészítő alkatrészek egy weboldalon. Weblapunkon kedvező áron kaphatja meg álmai mobiltelefonját és az árucikkeket ingyen szállítjuk Önnek.

Mobilflotta

Mobilflotta, telefon flotta, céges telefon. Jelentős mértékben csökkentheti cége telefonköltségeit, ha csatlakozik Magyarország egyik legolcsóbb mobilflottájához.

QR-kód,mobilkód generátor

Magyar nyelvű ingyenes QR-kód, mobilkód generátor honlap. A QR-kódot a japán Denso wave cég fejlesztette ki, jelentése gyors válasz. Széles körben használják japánban, de mostanában kezd elterjedni Európa nyugati felén is. Felhasználása a marketingben a legnagyobb. A honlapon különböző típusú QR-kódok generálására van lehetőség, mint például rövid szöveg, sms, névjegykártya, google maps cím stb.