Növények, kertészet


Csokrok az anyák napi virágküldéshez

Ha egy pompás virágcsokorral tervezi meglepni ismerősét, de úgy alakul, hogy nem tudja azt szemtől szemben odaadni, akkor nem is kérhetne megfelelőbb alternatívát a virágküldésnél!

Búza vetőmag rendelése egyszerűen

A minőségi búza vetőmag rendelése egyszerűen zajlik, ha azt oldalunkon keresztül ejti meg. Látogasson el cégünk honlapjára és ismerje meg az aktuális búza és más vetőmag kínálatát is.

Kertépítés automata öntözőrendszerrel

Professzionális kertépítés, hatékony öntözőrendszerek a Bvkert segítségével.

Dr Garden - minőségi tápoldatok gyártása

A Dr Garden családi vállalkozásként indult 1994-ben, ekkor kezdtük elkezdtük saját tápoldatok, levéltrágyák és termésnövelő anyagok kifejlesztését, gyártását.

A leggyorsabban növő zöld sövény a legjobb áron!

A leggyorsabban növő zöld sövény a legjobb áron! Ha szeretne minőségi sövényt vásárolni, akkor bizony itt a helye!

Gyepszőnyeg vagy gyeptégla - Füvesítés és gyepápolás

A kertészkedő embernek alapvető, hogy szép kertjében üdítően zöld legyen a pázsit. A füvesítéskor sok körülményt kell számításba venni, hogy kiválaszthassuk a füvesítés módját vagy a gyep fajtáját.

Kertépítés ötletek és leírások - Kerteljünk blog

Kertjét szebbé varázsolná, de segítségre lenne szüksége? Nem tudja eldönteni, hogy gyepszőnyeget vegyen vagy csak fűmagot? Szeretné megismerni, hogy mik az automata öntözőrendszer előnyei?

Öntözőrendszer

Egy megfelelően kiépített automata öntözőrendszer viszonylag egyszerű kialakítású, megbízhatóan öntöző, kényelmet adó, magától üzemelni tudó vízpótlás.