Oktatás, tanfolyam


Jógaoktató képzés, tanfolyam Budapest 12. kerületében

A jóga tanfolyam célja, hogy a hallgatók közelebbről is megismerkedjenek a dinamikus jógairányzatokkal, és ezt a tudást alkalmazni tudják.

Bankok működése

Mostanában nagyon alacsonyak a kamatok? Megfelelő befektetési lehetőséget nehéz találni? Kockáztatni sem akarod a kelleténél jobban a tőkédet?

Sikeres tengeri hajós vizsga

A sikeres tengeri hajós vizsgához nem kell olyan szintű nyelvtudás, mint ahogy az ön elképzeli. A tanfolyam elvégzése alatt, szinte teljesen elsajátítható a nyelvezet.

Tőzsdéből milliomos

Ha tőzsdei kereskedéssel foglalkozol, vagy tervezed, hogy foglalkozni fogsz, akkor biztosan jártál már méregdrága tőzsdetanfolyamon, vagy előbb-utóbb beleszaladsz egybe. Mi ezzel a probléma?

Hegesztő tanfolyam

Piacképes tanfolyamot indítunk az ország területén az összes nagyobb városban. OKJ hegesztő képzés biztos megélhetést garantál az Ön és családja számára.

Villanyszerelő képzés

A külföldön szerencsét próbáló magyarok szinte egytől-egyig megbecsült dolgozói, valamely vállalkozásnak.

Vagyonőr képzés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatorientáltságra, vagyis a megfelelő tudás birtokában – amit az elméleti órák keretében fognak megtanulni – gyakorlatba ültetik mindazt, amit elsajátítottak.

Tőzsdeguru

Ha foglalkoztál már a tőzsdével, de már az elején kudarcok értek, valószínűnek tartom nem megfelelő stratégiát alkalmaztál. Enélkül pedig nem lehet hosszú távon kereskedni, még a legjobbaknak sem.