Sport


Gyere aikido edzésre!

Az aikido japánból származó harcművészet, mely azt tanítja, hogyan védekezzünk, illetve vezessük vissza az ellenfél támadását a taktika segítségével.

Minden nap thai box, muay thai!

Nincs kedved sportolni? Úgyis jön a tavasz és a nyár, valahogy ki kell nézni. Ha még a küzdősportokat is szereted, akkor érdemes kipróbálni egy thai box, muay thai edzést.

Lovaglás Zsámbékon

Hogy állsz a lovaglással? Még nem próbáltad? Itt az idő! Zsámbékon a lovardában megtanítanak. Utána majd együtt mehetünk a környékre tereplovaglásra, amit már nagyon szeretnék kipróbálni.

Sárkány eregetés, papír-, paplan- és trükksárkányok

Magyarország egyik vezető sárkányozással foglalkozó weboldala a kites.hu.

Vogel Noot sárkányhajó csapat

Egy mosonmagyaróvári amatőr sárkányhajó csapat oldala. Itt megismerheted a sárkányhajózás múltját jelenét, és magát a sportágat. Megnézheted a csapatunkról készült képeket, videókat. Fórumunkon pedig megoszthatod velünk gondolataidat véleményedet. De üzenhetsz is nekünk.

Ejtőernyőzés tandemugrással a TandemTeammel

A Tandem Team ejtőernyős tandemugrásokat ajánl az ejtőernyőzés iránt érdeklődők részére.

Futóbicikli

Szeretnéd, hogy a gyermeked a lehető leggyorsabban megtanuljon bicajozni? Erre a célra lett kifejlesztve a tanulóbicikli, vagy más néven a futóbicikli.

SportGate

A sportgate.hu egy Online sportmagazin, amely nyomon követi a hazai és a külföldi sportesem?nyeket, nagy figyelmet fordít a hazai futball élvonal történéseire és a magyar válogatott szereplésére is.