Számítógép


Revolution

Használd te is a revolution szoftvereit és vállalkozásod időt és pénzt fog megspórolni. Legjobb, ha egy dokumentumkezelő programmal kezdesz, amivel könnyen észrevehető a változás.

Notebook webáruház

Acer, Toshiba és egyéb notebookok akár több év garanciával, verhetetlen áron. Tekintse meg online boltunk laptop kínálatát, ahol közel 1000 hordozható gép közül válogathat!

Útnyilvántartó program

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program egy prémium kategóriás útnyilvántartó, mely a legmagasabb felhasználói igényeket is kielégíti.

Windows és Linux VPS hoszting profiktól profiknak. Már 1.980 Ft-tól!

A VPS - vagyis Virtuális Szerver nevéből adódóan nem egy fizikai szervergép, hanem egy nagy teljesítményű szervernek egy virtuálisan létrehozott része.

HP tonerek

A lézernyomtatókba való festékanyagot tartalmazó tartályt tonernek hívják és a bennük található festékanyagot pedig tintapor és egy bizonyos fajta mágnesezhető fémreszelék alkotja.

Pc javítás

A pc javítás sokkal egyszerűbbé vált azóta, mióta a PcVilág szakemberei törődnek az Ön meghibásodott készülékeivel. Soha nem volt még ennyire gyors ez a fajta szolgáltatás!

Web-Mixer Software

Hardver és szoftver hírek, tesztek, letöltések, mindez egyetlen egy oldalon. Ha sikerült felcsigáznunk, feltétlen nézz be hozzánk, nem fogsz hinni a szemednek.

Hardver teszt portál

Videós hardver tesztek és videós hírösszefoglalók. A hardver-teszt.hu egy portál, ahol nem csak szöveg, hanem mozgókép is várja a látogatókat. A különböző hardverek bemutatásán kívül a portálon lehetőség nyílik két videokártya összehasonlítására, ami akár meg is könnyítheti a videokártya vásárlás előtt állók döntését.