Személyes oldal, blog


Rózsaszín szemüveg

Ha szereted a pozitív gondolatokat, blogbejegyzéseimben megtalálod a saját történeteimet, rövid novellaszerű bejegyzéseket és a boldog élethez szükséges tanácsokat, ötleteket is.

Hogyan lehetünk divatosak?

Öltözködésünknél alapvetőek a színek, minták, kelmék és fazonok. Az időszakonként módosuló divat ruhái lépésenként megváltoztatják ruházkodási gyakorlatunkat.

Nessie és jegesmedve - Mi minden van még a blogon?

A természetet, kisállatokat szerető személyek előszeretettel olvasnak egy állatokról, növényekkel foglalkozó blogot vagy könyvet. A tévében vagy weben közkedveltek az ilyenféle témás videók és képek.

Cikkek a megyei álláshelyzetről

Magyarországon, külföldön egyaránt vannak üres állások. Az állás megtalálása és megkapása azonban problémásabb lehet, mint maga a tényleges munka.

Pihenés, utazási blog

A pihenés egyik elterjedt típusa az utazás. Vajon milyen szálláshely vagy látnivaló létezik utazásunk várható célpontjában? Ajánlatos informálódni pár utazási portálon vagy blogon!

Sok tárgykör egy helyen

A Meg nem fogható blog alcíme "Természetem fölötti jelen-ségek" rengeteget sejtet a weblap tárgyköréről. Olyan témák ezek, amikre az ember csak nem is gondol.

Különböző szépségápolási információk a blogon

Tenni akarsz a szépségedért? A Legalább nekem szép blogon különböző szépségápolási információkat, praktikákat olvashatsz. Találsz cikkeket kozmetikai munkákról, mint mondjuk műköröm és fodrász.

Nyomozás és bármi más, ami csak szolgáltatás!

A szolgálatodra blog a mindenféle szolgáltatásokat, hivatásokat próbálja egybegyűjteni. Ez lehet kozmetikával kapcsolatos munka, tevékenység. Továbbá akár zárszerelés is!