Üzleti élet, cégek


UV lakkozást vállal Budapesti nyomda

Budapesti nyomdánk könyvek, könyvborítók fényes és matt kivitelben történő fóliázását és UV lakkozást vállal kiváló minőségben.

A sikeres ember 12 legjobb szokása

A sikeres ember nemcsak a munkahelyén, hanem a magánéletben is kiemelkedik a tömegből. Magas elvárásai vannak saját magával szemben és ebből nem hajlandó engedni.

Év végi hajtás a rendezvényszervezésben... Hogyan mehet könnyebben?

Minden munkahelyen nagy várakozás előzi meg az év végi rendezvényeket, azok szervezői azonban szinte az őrületig stresszelik magukat a szervezési munkálatokkal.

Nyár - ősz - tél.... Közeleg a karácsonyi céges buli!

Közeleg az év vége, igaz, hogy még csak az első hideg napokat éljük, de nem is képzelitek, mennyire gyorsan eljön a karácsony:-) A karácsonnyal együtt pedig a céges buli és megszervezésének feladata..

Ügyvédi iroda Budapest

Ügyvédi iroda az Ön igényeihez alakítva. Milyen jogi szolgáltatásokkal várja Önt irodánk?

Egyéni, esetleg sablonos önéletrajz?

A linken lévő Karrierista blog cikkben az önéletrajz témáját vizsgáljuk meg. Az eddig sem volt titok, hogy Külföldön és Magyarországon egyaránt vannak üres munkahelyek.

Mérnök, árufeltöltő - Válasszon egy Baranya megyei állást!

Miféle állások vannak Baranya megyében? A Workania egybeválogatta az összes Baranya megyei állást, hogy a látogatók nehézséges nélkül megtalálják a legjobb ajánlatokat.

Banki kamat vagy tőzsdei hozam

Sokat hallani ellentmondó dolgokat a bankok működésével kapcsolatban. Még inkább időszerű téma a kirobbant bróker botrányok miatt is.