hitel


Az Ingatlanbankár tevékenységével segít a devizahiteles adósoknak

A banki elszámolás és a jelenlegi devizahitelek forintosításával akár 25-30 százalékkal kisebb lehet a havi törlesztőrészlet, de ez nem mindenkinek elegendő.

Befektetnél? Íme néhány tudnivaló!

Sokan nem a biztosítás vagy hitel megkötése előtt használják a hitel és biztosítási kalkulátorokat. Utólagosan a szerződés aláírása után, már várhatólag csak saját kárunkat kalkulálhatjuk ki.

Adósságrendező hitel

Szeretnél adósságrendező hitelt felvenni? Ha megszabadulnál többféle hiteleidtől, akkor látogass el internetes oldalunkra, ahol egy remek lehetőséget kínálunk számodra.

Lakás zöldkártya - várja Önt a GDN Ingatlan!

A GDN Ingatlanhálózat személyre szabott szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek.

Hitel összehasonlítás

Mindenki szeretne előnyös feltételekkel felvenni hitelt. De mégis hogyan lehetne ezt a célt minél kevesebb időráfordítással minél hamarabb elérni, mindezt ingyen?

Legjobb hitel törlesztő részletek

Lakáshitelre, szabad felhasználású jelzáloghitelre lenne szüksége? Szeretne érdeklődni a piacon elérhető legkedvezőbb lehetőségekről? Nem tudja hogy melyik az ön adottságainak és feltételeinek leginkább megfelelő lehetőség?

Szocpol lehetőség 2012-től

A jelenlegi kormány otthonteremtést támogatni kívánó tervei szerint 2012-től újra bevezetésre kerül a szociálpolitikai állami támogatás.

Lakáshitel

Az a gondja, hogy nem tudja, milyen mennyiségű önerőre lenne szüksége, ha saját lakást, családi házat szeretne vásárolni? El akarja adni ingatlanát?

Tartalom átvétel