ingyenes


Ingyenes munkajogi és adótanácsadás

Látogasson el a Menedzser Praxis szakkiadó díjmentes tanácsadó oldalára, és tegye fel kérdését szakértő munkatársainak, akik harminc napon belül választ adnak kérdésére az adó, adózás, munkajog témakö

Ingyen webhosting

Sok ember fejében meg sem fordul, hogy létezik napjainkban ingyen webhosting. Az igazság az, hogy igen, nekünk bárki elhiheti. Miért is?

Ingyenes online játék - Orion Csillagköd

Merülj el egy kalandokkal teli, izgalmas űrstratégia játékban, ahol hatalmas flottának parancsolhatsz, és gigantikus csatákat vívhatsz az univerzumért.

Ingyenes játék - Farmerama

Mindenki szereti a játékokat. Szeretünk játszani, hisz közben jól érezzük magunkat. A Farmerama mindazoknak nyújt önfeledt szórakozást, akik egész nap dolgoznak, vagy sok szabadidejük van.

Repülős játék

Irányítsd a saját repülőtered! A Skyrama egy ingyenes, online reptéri szimulátor, a játékhoz nem szükséges külön program installálása a számítógépre: közvetlenül böngésző segítségével játszható.

Drakensang Online fantasy játék

Szereted a fantasy játékokat? Szeretnél hős lenni? Itt az alkalom! Drakensang világa egy hősre vár! Rengeteg szörny lepte el a birodalmat, hogy visszahódítsák elvesztett földjüket az emberektől.

Főzős játékok lányoknak

Játékok a konyhában, palacsinta sütő verseny és játékos torta, hot-dog és szendvics készítés.

Tartalom átvétel