lomtalanítás


Precíz lomtalanítás

Precíz lomtalanítás, szállítás egy megbízható cég segítségével. Ne habozz és ne kínlódj a nehezebbnél nehezebb bútorokkal, amik már szemétbe valók.

Költöztetés

Kedvezményes áron történő költöztetést, szállítást vagy lomtalanítást vállalunk Magyarország bármelyik pontján, ha szeretnél megbízni vele bennünket!

Lakáskiürítését, hagyatékfelszámolását, padlás, pince, kultúrált kiürítését vállaljuk!

Akár költözésnél, megörökölt ingatlannál bizony gondot jelent a haszontalan holmik eltávolítása, padlás pince kiürítése.
Ebben szeretnénk a segítségére lenni.

Fősped Tehertaxi Kft.

A Fősped Tehertaxi Kft. vállalja lakások, irodák raktárak költöztetését. Igény szerint kézi vagy gépi rakodással. A munkához megfelelő hozzáállású munkaerőt tudunk biztosítani, ha szükséges.
Lehetőség van 'gyalogos' költöztetésre is, ami annyit takar, hogy a kedves ügyfél igényeit kielégítve át-, illetve berendezzük irodáját, lakását.

Lomtalanítás profikkal !

Lakások,családi házak,irodák,pincék és padlások lomtalanítását-teljes kiürítését vállaljuk! Szakképzett rakodókkal,gyors teherautókkal! Nekünk fontos az ott lakók nyugalma és hogy a munkánk végeztével tisztaság maradjon a lépcsőházakban és a liftekben is!

Tartalom átvétel