rendezvényszervezés


Rendezvényszervezés felsőfokon

Önnek nem kell idegbajt kapnia a rendezvényszervezéstől, bízza profira! Ma már természetes a rendezvényszervező alkalmazása.

Múzeumok, kiállítótermek: a különleges rendezvényhelyszín

Hogyan és miért szervezzünk esküvőt, rendezvényt, termékbemutatót múzeumokban, kiállítótermekben? Miért is válasszuk a hagyományos helyszínek helyett a kultúra fellegvárait eseményünk helyszínéül?

Év végi hajtás a rendezvényszervezésben... Hogyan mehet könnyebben?

Minden munkahelyen nagy várakozás előzi meg az év végi rendezvényeket, azok szervezői azonban szinte az őrületig stresszelik magukat a szervezési munkálatokkal.

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Rendezvényt szervezni bonyolult elfoglaltság. Komoly kitartást igényel. Nem utolsósorban rengeteg idejét veszi el az embernek.

We Love Kreatív Kft.

Többszörös Arany Lollipop és Effie díjas full service ügynökségként már 2002 óta segítjük a cégek márka és image kommunikációját, kampányaik kivitelezését. Specializált szakembereink az élet különböző területeiről érkeztek, kiváló kommunikációs, marketing, szövegíró, projekt menedzser, grafikus, designer, médiavásárló, tervező, rendezvényszervező munkatársaink lesznek az Ön segítségére ötletei megvalósításban.

Tartalom átvétel