tanfolyam


Acces Bars tanfolyam Debrecen

Az Access Consciousness egyik fontos eleme az Acces Bars, amely a fejen lévő 32 bars pont érintésével segít feloldani az akár több ezer évre visszanyúló előző életekben keletkezett blokkjainkat is.

Tanulásból sosem elég! A blog is ezzel foglalkozik

A tanulás teljes életünket végig kíséri, ezért érdemes alaposan körbejárni a lehetőségeket. Jó pap is holtig… blog az oktatás széles témaköréről ad tudnivalót.

Villanyszerelő képzés

A külföldön szerencsét próbáló magyarok szinte egytől-egyig megbecsült dolgozói, valamely vállalkozásnak.

Vagyonőr képzés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatorientáltságra, vagyis a megfelelő tudás birtokában – amit az elméleti órák keretében fognak megtanulni – gyakorlatba ültetik mindazt, amit elsajátítottak.

Kidball

Kölyökfitness és kidball minden gyermeknek, aki szeret mozogni, tornázni, sportolni és szeretne talpraesett, hajlékony és erős lenni.

Gépkezelő tanfolyam

A szakképzéssel foglalkozó Szak-Instrukt oktató Kft. főként OKJ-s szakmákhoz kapcsolódó és hatósági által meghatározott tartalmú képzéseket indít.

Gyógymasszőr tanfolyam

A Szakképesítés.hu oldala segíti az eligazodást a különböző OKJ-s és egyéb, szakképző tanfolyamok közt. Megismerhetjük az OKJ-s rendszert, a képzőhelyeket és magukat a tanfolyamokat.

Fodrász képzés Budapest

A fodrász képzés Budapest városában is várja az érdeklődőket.

Tartalom átvétel